Pakend, Trendi

Hočemo, nočemo, moramo čistiti. A gre bolj gladko z našimi novimi čistili

Kakovostno. Visoko učinkovito. Naravi prijaznejše. Vse to je naša nova linija izjemnih čistil.

Hočemo, nočemo, moramo. Čistiti namreč. K sreči je na voljo veliko pripomočkov, ki nam to mukotrpno delo olajšajo. Ali celo naredijo skoraj prijetno. Naša odlična čistila so gotovo eden takih zlata vrednih pomagačev. Še posebej smo ponosni na našo novo linijo EQO čistil italijanskega podjetja, ki so ustvarjena tudi z mislijo na naravo in so zanjo bolj prijazna.

Gre za vrhunska in visoko učinkovita čistila, ki so primerna tudi za domačo uporabo. Preizkusite lahko vrhunsko čistilo in bleščilo EQO za pomivalni stroj, pa tudi detergent za ročno pomivanje posode. Imate težave s trdovratnimi madeži v svoji pečici? Predlagamo čistilo za pečico in žar, ki bo z malo truda dalo bleščeče rezultate. Tu je še EQO čistilo za pomivanje tal, pa tekoče milo s prijetnim nežnim vonjem, pH nevtralno in primerno za osebe z občutljivo kožo. 

V kolikor iščete čistilo, ki ga lahko uporabljate vedno in povsod, pa je prava izbira univerzalno EQO univerzalno čistilo za ročno čiščenje vseh vodoodpornih površin, od kamna marmorja, keramike, pa do površin iz umetnih mas ter premazanih talnih površin. Odlični čistilni učinki brez puščanja lis.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja