Nekategorizirano

Podaljšajte svoje posebne trenutke: Pripomočki za dopust brez odvečnih gospodinjskih opravilB2C- zabava,plaža gore – lončki, slamice, vrečke za smeti

Naj bo na morju, v gorah ali pa kar na domačem dvorišču, na dopustu je najlepše vse štiri dati od sebe.

Dopust brez skrbi in opravkov iz več različnih razlogov pogosto ni mogoč, a to ne pomeni, da si ne morete vsaj malo poenostaviti in popestriti neizogibnega dela.  Zakaj bi na piknik v naravi vlekli lomljive steklene kozarce, ko pa lahko nazdravite z ličnimi plastičnimi posnetki za enkratno uporabo? Zakaj ne bi kosila med kampiranjem na morju ali v gorah postregli na biorazgradljivih krožnikih za enkratno uporabo in se izognili mučnemu pomivanju posode? In zakaj ne bi skuhanega obroka popestrili z lepo poletno servieto ali pa najmlajše razveselili s pisano slamico?

Obrnite se na PAKend,  vašega strokovnjaka za embalažo – kliknite na našo spletno stran ali pridite v našo fizično trgovino, kjer lahko preverite široko ponudbo krožnikov, kozarcev in pribora za enkratno uporabo, serviet, slamic, nabodal in drugih pripomočkov,  ki vam bodo prihranili čas in podaljšali vaše posebne trenutke.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja