Družinsko podjetje
z dolgoletno tradicijo

Smo družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo. Leta 1981 sta ga ustanovila Ivanka in Stojan Mavrič, danes pa deluje pod blagovno znamko PAKend. Naša družina je ravno prav velika - toliko nas je, da je delo opravljeno hitro in zanesljivo, a smo hkrati gibki ter prilagodljivi. Enako velja za naše izdelke: so zanesljivi in ustvarjeni po željah naših strank. PAKend ponuja izjemno široko paleto izdelkov visoke kakovosti, zato nam je v velik ponos tudi dejstvo, da sami izdelujemo kar 30 odstotkov izdelkov. Gradimo na kvalitetni in zanesljivi ekipi, ki poskrbi, da naše stranke postanejo naši dolgoletni partnerji, ki PAKend-u zaupajo.

Embalaža na pravem mestu ob pravem času

Kvaliteta ne pomeni kaj dosti, če za njo ne stoji želja po približanju potrebam vsakega posameznika ali podjetja. V PAKend-u se najde vse na enem mestu, hkrati pa poskrbimo za ugodne cene in izjemno hitrost. Osnova za naš uspeh pa je strokovna podkovanost in visoka motiviranost za iskanje rešitev za želje in potrebe naših strank.

“Ena najbolj čudovitih lastnosti pravega prijateljstva je to,
da razumeš in si razumljen. (Seneka)”

Romana Mavrič

Direktorica, vodja prodaje

Tel: 02 320 41 28
E-pošta: romana@pakend.si

Saša Milić

Direktor, vodja proizvodnje

M: 041 684 668
Tel: 02 320 41 28
E-pošta: saso@pakend.si

Podjetje z več
kot 30-letno tradicijo

Romana Mavrič in Sašo Milić – srce in duša PAKenda

Gonilna sila podjetja sva Romana in Sašo, ki sva poslu predana sto odstotno in ne odstopava od svoje jasno začrtane poti – to je, strankam zagotoviti dober produkt in vrhunski servis, zaposlenim stimulativno in prijetno delovno okolje, podjetju pa konstanten razvoj, izboljšave in tudi širitev izven meja države.

Odkar sva dolgoletni družinski posel prevzela od Romaninih staršev, sva se mu predala s srcem in dušo. Od takrat je podjetje razširilo proizvodnjo, svoje prostore in odprlo trgovino. In to še ni konec,  saj sva ambiciozna, a prizemljena, neustrašna, a stabilna, razmišljujoča, a vedno pozitivna ter odprta za mnenja najine družine in sodelavcev. Najina močna plat je zavedanje naših pomanjkljivosti, obenem pa močna volja ter vztrajnost, da jih odpraviva.

Naša ekipa

Matej Verbnjak

Vodja skladišča

Tel: 02 320 41 28
E-pošta: skladisce@pakend.si

Sara Hernah

Vodja nabave in prodaje

M: 051 644 336
Tel: 02 320 41 28
E-pošta: komerciala@pakend.si

Blanka Pek

Prodaja

M: 068 142 861
Tel: 02 320 41 28
E-pošta: narocila@pakend.si

Anja Štern

Prodaja in splošne informacije

M: 041 364 756
Tel: 02 320 41 28
E-pošta: info@pakend.si

Teo Milić

Dostavljalec blaga, skladiščnik

Anej Milić

Skladiščnik

Matej Lakič

Dostavljalec blaga, skladiščnik

Metka Krajnc

Dostavljalka blaga, skladiščnica

Suzana Knuplež

Dostavljalka blaga, skladiščnica