Gostinstvo, Izpostavljeni, Pakend, Trendi

V PAKend po vse za perfekten piknik

Da bo postrežba tip-top, pospravljanje pa hitro in enostavno.
Ste si letos že privoščili dobro hrano v dobri družbi v objemu narave, domačega dvorišča ali najetega piknik prostora? Sezona piknikov je že odprta!
Za vse ljubitelje pojedin sredi parka, mojstre žara in nasploh sproščenega druženja na prostem v PAKend-u nudimo vse pripomočke za perfekten piknik, na katerem bo postrežba tip-top, pospravljanje po koncu druženja pa hitro in enostavno.
Nudimo lične krožnike različnih materialov in dimenzij, vse od klasičnih kvadratnih tasic do rustikalnih krožnikov iz palmovih listov ali elegance sladkornega trsa. Tu je tudi široka izbira pribora, kozarcev, lončkov in skledic za enkratno uporabo ter serviet. Če prisegate na skladnost, nudimo tudi ujemajoče krožnike, kozarce in prtički. Izbirate lahko med različnimi motivi.
Na piknikih so nepogrešljiva tudi nabodala, ki jih nudimo tudi v neklasičnih, posebnih oblikah, takih, da popestrijo vsak narezek, skledico s sadjem, vloženo zelenjavo ali solato … Za vaše izbrane jedi nudimo tudi ustrezno embalažo s pokrovi in pladnje, ki bodo kot nalašč za piknik postrežbo. Za veselje najmlajših poleg mehurčkov, kart in športnih pripomočkov k svojemu pikniku dodajte še katero od naših pisanih slamic.
Za saniranje morebitnih packarij in čisti zaključek pa serviete, papirnate brisače, folije in vreče za smeti.
Pridite v našo fizično trgovino ali pa piknik ponudbo preverite na naši spletni strani. Vabljeni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja