Design, Gostinstvo, Prodaja

Praznične serviete, ki pričarajo toplino

Prazniki so pred vrati, spustite jih čez prag dobro pripravljeni. S PAKendom do popolnega pogrinjka.

Ker je dobra in pravočasna priprava pol uspeha, se za hektični konec leta pripravite že danes in se izognite stresu, paniki in prevelikemu zapravljanju, ki so stalni spremljevalci priprav v zadnjem trenutku. Zdaj je skrajni čas za načrtovanje popolnih praznikov, v katerih naj kraljuje vaša miza, z njo pa privlačni pogrinjki, ki kar kličejo k prazničnemu druženju. Da boste izbrali popolno kombinacijo, smo v PAKendu za vas pripravili zares bogato izbiro božično-novoletnih serviet in nadprtov, ki pričarajo praznično toplino.
Izbirate lahko med tremi kolekcijami. Kakovostni Airlaid prtički bodo pričarali praznično razkošje v beli, rdeči ali barvi šampanjca, ki jih kombinirajo motive snežink, jelenčkov in različnih prazničnih napisov.
Paloma s svojo moderno linijo poustvarja zimsko radost v zlato-rdeče-modrih kombinacijah, ne manjka tudi bele in rdeče, ki se poigravata s tipično božično-novoletno motiviko.
Našo praznično akcijsko ponudbo pa boste našli med prazničnimi Dunilin servieti. Pohitite, zadnji kartoni so dobavljivi samo do razprodaje zalog.
Poleg prave serviete boste popolni pogrinjek dosegli z nadprtom. PAKendova široka izbira tako enih kot drugih vam omogoča, da se poigrate s kombinacijami in poiščete pravega zase.

Preverite našo ponudbo