Nekategorizirano

Posebna ponudba za nestresne praznike: Vse za praznično peko, mizo in pakiranje daril

V PAKendu smo vam pripravili nabor božično-novoletnih izdelkov, s katerimi boste pričarali čarobne praznike.

Pa smo spet v času, ko po malem že razmišljamo o decembrskih praznikih, darilih, okraševanju, božično-novoletnih jedilnikih … Naše ideje za popolno poslovno darilo in čudovit božični pogrinjek smo vam nedavno že predstavili, zdaj pa smo za vas pripravili še posebno ponudbo božično-novoletnih izdelkov, ki jih najdete na naših policah in v spletni trgovini. Z njimi boste pomagali ustvariti čarobne praznike.

Seznam je raznolik in dolg. Prav posebno ponosni pa smo na našo ponudbo izdelkov za (praznično) peko. Menimo, da nam tu ni para. Skrbno smo izbrali najboljše, kar ponujajo različni proizvajalci. Tu so različni pekači. Od 3D pekača za kolač z božičnim motivom do takega z luknjo v sredini, ki poustvari obliko rože. Tu je še pekač za torto z odstranljivim robom in drugi pekači okrogle ali kvadratne oblike. Nudimo tudi različne silikonske lopatke vrhunske kakovosti, pa peki papir in seveda sladkorno dekoracijo v praznični motiviki. Prav posebej pri srcu so nam še praznično obarvani minjoni za muffine, ki jih imamo tudi v svetleči zlati in srebrni barvi. Idealno za decembrske praznike, ko vsi iščemo nekaj več luči in bleščanja.

Na naši praznični ponudbi je seveda tudi darilna embalaža, s pomočjo katere lahko še tako vsakdanje ali skromne predmete povzdignete v dragocen dar. Ne spreglejte številnih darilnih škatel, darilnih vrečk z božično-novoletnimi potiski in vrečk za piškote. Pozabili nismo niti na detajle, kot so zapirala za vrečke.

Tudi na tem mestu ne moremo mimo naše pestre ponudbe serviet, tekačev, nadprtov, ki jih kakopak premoremo tudi v pestri praznični izvedbi, ki se širi vse od klasične motivike z zvezdicami, Božički, jelkami, jelenčki, pa do zlatih in srebrnih variant, z okusnimi ornamenti ali brez. Na tej povezavi se lahko o vsem skupaj prepričate na lastne oči.

Veliko ustvarjalnosti in srečne, nestresne praznike vam želimo.