Organiziramo

Načrtujete nepozabno praznovanje, a ne veste, kako se lotiti organizacije, niti nimate časa?

“Izpolnite obrazec ali nas pokličite na 041 364 756,
in preverite, kako do vaše sanjske poroke ali dogodka.

S PAKendom je vaših skrbi konec, saj z nami dobite zanesljivega in izkušenega partnerja, ki bo pripravil dogodek, na katerega boste ponosni, vaši gostje pa se ga bodo še dolgo z veseljem spominjali.

Specializirani smo za poroke, a obvladamo tudi načrtovanje drugih dogodkov. Naša prednost je izkušena in kreativna ekipa, ki vključuje tudi aranžerje. Ne glede na to, ali nam zaupate celotno ali le delno organizacijo vašega posebnega dne, vam ves čas stojimo ob strani in vam tudi svetujemo.

PAKend bo namesto vas poskrbel za vsako podrobnost vašega dogodka. Ne bo vam treba raziskovati trga, niti skrbeti za roke in zanesljivost dobaviteljev, kar vam bo prihranilo veliko stresa. Namesto tisoč in ene malenkosti se boste lahko v času priprav v celoti posvetili svoji službi in družini, na samem dogodku pa svojim gostom.

Z nami boste tudi prihranili, saj vemo, kje se lahko izognete nepotrebnim stroškom, zaradi naše lastne ponudbe in dolgoročnega sodelovanja z lastniki prizorišč, ponudniki cateringa in animacij pa lahko za vas uredimo ugodne cene.

 

Pišite nam

PAKendova ponudba embalaže in dekoracije bo gotovo zadovoljila vaše želje,
zagotovimo pa vam lahko nasvet pri izbiri in primerni količini artiklov ter hitro dostavo.