PAKend-ove rokavice zaščitijo pred umazanijo, vročino, kemikalijami in mehanskimi poškodbami.

Naše roke so dragocene in kar prevečkrat samoumevne. Zato poskrbite za zaščito svojih rok in rok svojih zaposlenih bodisi pred umazanijo, vročino, kemikalijami ali mehanskimi poškodbami.

V PAKend-u imamo na voljo vse vrste zaščitnih rokavic – za opravila v kuhinji oziroma pri peki, za čiščenje, za delo, z oprijemom in iz najrazličnejših materialov. Pri nas dobite vsestranske napudrane rokavice iz lateksa, ki zagotavljajo odlično mikrobiološko odpornost, ne zmanjšujejo mobilnosti rok, po uporabi pa roke pustijo prijetno mehke. Idealne tudi za suhe tipe kože.

Nudimo več tipov rokavic iz nitrila, ki so sterilne, napudrane, lahke, elastične in za enkratno uporabo. Primerne za uporabo v gospodinjstvu, farmaciji in industriji. Nudijo zaščito pred olji, ogljikovodiki, maščobami in abrazijo, zasnovane so za enostavno gibanje in dolgotrajno nošenje, primerne tudi za rokovanje s hrano. V naši ponudbo je na voljo več zaščitnih rokavic za avtomehanike, gradbena dela, vrtnarjenje . Odlikujejo jih kakovostni materiali, ki poskrbijo za trpežnost, dober oprijem in visoko zaščito pri delu.

Med paleto specialnih rokavic so tudi lateks gospodinjske rokavice, ki so  izjemno kvalitetne in udobne,  saj so podložene z bombažem. Poleg tega so protizdrsne, kar omogoča lažjo in bolj efektivno uporabo. V tem segmentu nudimo še zaščitne pekovske rokavice, primerne tudi za uporabo v industriji, obrtništvu, za catering, kadar imate opravka z vročimi predmeti.

Ne spreglejte tudi stojala za rokavice. To je dobrodošel in praktičen pripomoček za peke, za pridelovalce hrane, ribarnic, zaradi katerega pri natikanju rokavice ne potrebujemo pomoči druge roke.