Predstavljamo vam novo linijo zavijalnega papirja in vrečk, ki ne prepušča maščobe in je primerna tudi za mikrovalovko.

Ulična prehrana je v hitrem tempu modernega življenja, ki ga v zadnjem času kroji še koronavirus, postala nepogrešljiva. Njena najbolj zvesta spremljevalka je embalaža, ki jo v PAKendu nenehno nadgrajujemo in prilagajamo trendom. Tokrat vam predstavljamo novo linijo zavijalnega papirja in vrečk, ki ne prepušča maščobe in je primerna tudi za pogrevanje tik pred postrežbo.

Ko gre za ocvrto, mastno hrano, se mora embalaža še posebej izkazati. In ravno naš novi zavijalni papir in vrečke nudijo maksimalno odpornost na maščobo ter garantirajo, da se vaše stranke zaradi nepopustljivosti tega materiala ne bodo zapacale. Prednost je tudi, da je papir izjemno lahek in ekološki, odporen je na visoke temperature in kot tak primeren za gretje v pečici ali mikrovalovki. Tako lahko vnaprej pripravljene pakete pogrejete tik pred postrežbo, da bo vaša hrana zmeraj vroča in hrustljava. Naš izjemni zavijalni papir lahko uporabite tudi v procesu priprave ocvrte hrane. Če boste hrano nanj položili kar neposredno iz košarice za cvrtje, bo namreč dobro vpil odvečno maščobo.

Nezgrešljiv pa je tudi italijanski dizajn tega posebnega zavijalnega papirja in vrečk, ki bo poskrbel, da bo vaša hrana zapakirana v stilu.

Praktično in v trendu. Preverite v PAKendu.