Naravi prijazno pakiranje z varilnimi pladnji, varilno folijo, aparatom in okvirjem, ki poskrbi za učinkovito, higiensko in naravi prijazno pakiranje hrane za na pot.

Postanite mojstri pakiranja hrane za na pot z našo novostjo – celovitim in naravi prijaznim sistemom, s katerim bo vaša hrana do strank prispela topla, sveža in nepolita. Gre za učinkovit sistem z varilnimi pladnji, varilno folijo, aparatom in okvirji, ki poskrbi za celovito, higiensko in trajnostno rešitev za take away in dostavo hrane na dom.

Menu pladnji so narejeni iz sladkornega trsa, ki je biorazgradljiv in ne pomeni dodatne ekološke obremenitve, hkrati pa je več kot primeren za varjenje. Na voljo je trinajst različnih tipov pladnjev. V komplet sodi tudi robustni varilni aparat iz nerjavečega jekla, ki zagotavlja maksimalno higieno in enostavno čiščenje, hkrati pa omogoča enostavno vstavljanje natančno oblikovanih obnovljivih okvirjev, potrebnih za delovanje aparata. Ob tem ročno upravljanje v kombinaciji z notranjimi grelnimi spiralami zagotavlja, da so vsi podstavki v nekaj sekundah tesno zavarjeni pred iztekanjem in izgubo arome.

Sistem zaokrožuje varilna folija, ki je trenutno na voljo iz aluminija ali polietilena. Pakiranje v naš varilni sistem hrano spakira tako, da se pladnji enostavno zložijo v termobokse.

Sistem vam bomo z veseljem predstavili v naši trgovini. Se vidimo!