Da bo vaš obrok ne le okusen, pač pa postrežen s pravo mero praktičnosti in privlačnosti, z embalažo za vse vrste dogodkov na prostem poskrbimo v PAKendu.

Temperature so se končno začele vzpenjati, to pa pomeni tudi čas piknikov, vrtnih zabav, porok, kulinaričnih tržnic in drugih dogodkov na prostem. Ni lepšega, kot uživati v naravi ali ob lepi mestni kulisi z dobro hrano ob strani. Da bo vaš obrok ne le okusen, pač pa postrežen s pravo mero praktičnosti in privlačnosti, z embalažo za vse priložnosti poskrbimo v PAKendu.

Če ste med tistimi, ki ob cvetenju ne pomislijo na prebujanje narave, pač pa na čiščenje in podmazovanje žara, se letos dobro pripravite tudi na postrežbo vaših specialitet. Priskrbite si krožnike in pribor, pa tudi kozarce in prtičke, ki bodo poskrbeli za kar največ brezskrbnega piknik uživanja. Na voljo imamo veliko velikosti, oblik, barv in materialov vsega potrebnega, med drugim tudi ekološko prijazne različice. Ne pozabite niti na papirnate prte, ki bodo organizacijo dogodkov na prostem še poenostavili.

Za svoje kulinarične stojnice preverite naše raznovrstne posodice za postrežbo hrane, ki vas bodo prepričale s svojim sodobnim dizajnom. Ne spreglejte široke ponudbe škatel za hamburgerje, ki so glavne zvezde odprtih kuhinj, niti domiselnih posodic za solate ali sladice, ki bodo prepričale tudi najzahtevnejše stranke. Razpolagamo pa tudi z večnimi klasikami kot je krožnik za golaž.

V kolikor pripravljate bolj svečane pogostitve, pa preverite našo elegantno catering ponudbo.

 

[Best_Wordpress_Gallery id="27" gal_title="Pikniki"]