Naša in verjetno tudi vaša najljubša sezona, sezona sladoleda, je končno tu.

Ponudniki te okusne sladice že vabite poglede s svojimi pisanimi, sadnimi, mlečnimi in veganskimi, svežimi in globoko zamrznjenimi poslasticami, ki jih vsi obožujemo. Če želite svoje slastne okuse nadgraditi s privlačno embalažo, jo boste gotovo našli v PAKendu. Pri nas nudimo vse, kar potrebujete, da svoje hladne sladice kar najboljše in najlepše postrežete.

Tu je široka paleta kartonskih posodic za sladoled, ki so postale nepogrešljiv pripomoček vsakega sladoledarja. Izberite enega od naših prekrasnih vzorcev in svojim strankam še bolj polepšajte dan. Ne pozabite, da nudimo tudi pokrove za sladoledne lončke.

Seveda nudimo tudi najrazličnejše žličke za sladoled. Od klasičnih do lesenih in papirnatih žličk. Če želite biti nekoliko drugačni, imamo na voljo lične plastične bio žličke različnih barv, ki so primerne za kompostiranje.

Ker si tudi hladno sladico marsikdo odnese domov, smo poskrbeli za širok nabor stiro posodic, v katerih sladoled zdrži dlje. Ne manjka pa niti ponudba minimalističnih belih serviet, ki so že gostinsko-sladoledarska klasika.

Tisti, ki kepice servirate (tudi) za mizami v vašem lokalu, pa ne pozabite na okrasitev svojih sladolednih kup. Morda se vam zdi pisana dekoracija kičasta stvar preteklosti, a ne pozabite, da vedno razveseli otroke, nasploh pa je stil iz devetdesetih let prejšnjega stoletja spet v modi.

Našo bogato ponudbo si lahko ogledate v PAKendovi spletni ali fizični prodajalni. Vabljeni.