Bi radi v letošnji sezoni svoj sladoled postregli v lončku, ki bo izstopal? Vaše iskanje se konča s PAKendom.

Sezona sladoleda se z vsakim sončnim dnem nezadržno približuje in čeprav nimamo pojma, kateri okus bo letošnji hit poletja, vemo, kako ga lahko kar najbolj atraktivno postrežete.

Lončki so zaradi svoje praktičnosti že vrsto let priljubljena alternativa kornetu in so »must have« vsakega sladoledarja. V PAKendu najdete široko ponudbo različnih vzorcev tako plastičnih kot papirnatih različic. Zlasti slednje imamo pri nas v še posebno veliko variantah, saj je okolju prijazna embalaža trend, ki mu vse bolj sledijo ne le potrošniki pač pa tudi zakonodajalec in čemur nenazadnje sledi tudi politika našega podjetja. Poleg plastičnih žličk za sladoled tako pri nas dobite tudi lesene in iz bio plastike. V kolikor so vam pri postrežbi sladoleda bližje plastične posodice, pa naj izpostavimo našo elegantno črno različico, ki jo lahko dobite tudi s pokrovčkom.

V PAKendu smo poskrbeli tudi za najrazličnejše »to go« posodice za transport sladoleda. Na voljo imamo različne tipe stiroporne embalaže, ki bo poskrbela, da hladna sladica vašim strankam na poti do doma ne bo stekla. Predstavljamo pa vam tudi novost – posebno termo transportno posodo za enkratno uporabo, ki bo vaš sladoled ohranila perfekten dlje časa.

V naši ponudbi ne spreglejte niti dekoracije, brez katere ne gre zlasti pri sladolednih in sadnih kupah.

 

[Best_Wordpress_Gallery id="22" gal_title="Sladoled"]