Pametno pakiranje, ki skrbi za svežino hrane in podaljšuje njeno življenjsko dobo.

Hiter tempo življenja terja hitre, učinkovite in zanesljive rešitve. Tudi v profesionalni kulinariki, kjer se PAKend trudi slediti najnovejšim trendom in rešitvam, ki olajšajo vaš posel. Tokrat vam predstavljamo linije inovativnih papirnatih vrečk, ki hrani podaljšujejo svežino in so izjemno praktične, pa tudi privlačne na pogled.

Novost na trgu so na maščobo popolnoma odporne papirnate vrečke, ki se lahko uporabljajo pri segrevanju v tradicionalni pečici, v mikrovalovni pečici in na plošči. Vrečke so primerne za neposreden stik s katero koli vrsto hrane bodisi v slaščičarni, pekarni, restavraciji ali okrepčevalnici, pri pakiranju za na pot ali ulični prodaji hrane. Na voljo so v rjavi barvi in so okolju prijazne, saj so narejene iz celuloze.  Če želite svojo znamko strankam še bolj približati, zagotavljamo tudi možnost enobarvnega personaliziranega tiska.

Nudimo tudi papirnate vrečke s centralnim oknom in tankim alu slojem na notranji strani, ki so idealne za shranjevanje sira, mesa, klobas in med drugim pekovskih izdelkov. Zaradi okna lepo prezentirajo hrano, so pa tudi odlične kot sekundarna embalaža za shranjevanje odprtih vakuumiranih izdelkov v hladilniku, saj imajo možnost varjenja in na ta način podaljšajo življenjsko dobo živil. Obstaja tudi različica z otroškim motivom in brez okna.

Vabljeni v našo trgovino, kjer smo na voljo za več informacij.

POGLEJTE NAŠO PONUDBO