S PAKendom do praktičnih in estetsko dovršenih škatel za moderne torte.

Minimalistične, a bogate, kompaktne in visoke. Takšne so moderne torte in takšne so tudi naše najnovejše škatle za te slaščice. Privoščite svojim slaščičarskim umetninam lepo embalažo, ki je nevtralnega videza, a s svojo kvalitetno izdelavo sporoča, da je vaša torta v njej nekaj posebnega.

Naša najbolj iskana škatla za torte je iz svetlečega kartona in izjemno enostavna za sestavo. Njena dimenzija je 30,5 x 30,5 centimetrov. Zaradi povišanih stranic v višino meri kar 25 centimetrov, zaradi česar se vanjo prilegajo tudi zelo visoke torte. Spodnje stranice škatle se odprejo iz vseh strani, tako da se torta enostavno vstavi v škatlo, še lažje pa vzame ven. Pripadajoč pokrov se odlično prilega spodnjemu delu, hkrati pa zagotavlja še boljšo stabilnost škatle.

PAKendova škatla za trendi torte je trenutno na zalogi, v vsakem primeru pa dobavljiva ob predhodnem naročilu. Ne pozabite, da je v naši trgovini na voljo še več različic škatel za torte in pecivo, prav tako pa embalaža za torte na kos. Preverite našo ponudbo na tej povezavi.

Vabljeni tudi v našo prodajalno, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja. Se vidimo!