Od embalaže za dostavo in pribora za piknik do serviet, zaščitne opreme, čistil, … Zagrabite priložnost in se založite z izdelki, ki vedno pridejo prav.

Temperature rastejo, cene v naši PAKend prodajalni pa padajo. Pred dolgim vročim poletjem čistimo zaloge in v odprodajo dajemo več kot 120 izdelkov. Med njimi boste po ekstra ceni gotovo našli kaj, kar potrebujete.

Med znižane izdelke, ki jih potrebujete gostinci, smo uvrstili celo paleto embalaže za dostavo hrane, piknike, catering, odprte kuhinje in druge dogodke. Vse do raznoraznih krožnikov in pribora za enkratno uporabo do različnih kozarcev in lončkov, nabodal, slamic ter žličk za sladoled. V naši super ponudbi najdete tudi različne skodelice, pladnje in paleto kartonske embalaže, med drugim tudi karton za pico.  Pa seveda nosilne in druge vrečke. V dneh, ko kraljujejo visoke temperature, lahko dostavljalci hrane izkoristite priložnost in po ugodni ceni pridobite naš znižani hladilni vložek za termobox.

Pozor tudi ustvarjalci sladic! Vi najdete embalažo za torte in muffine, pa okrasne papirnate čipke različnih dimenzij in oblik ter zlate pladnje. Ponudbo smo pospremili še z res bogato izbiro prtičkov in tekačev, ki ob izbiri ustrezne motivike na mizi ustvarijo pravo vzdušje. Po akcijski ceni je na voljo tudi določena otroška dekoracija in igrače, s katerimi lahko navdušite svoje najmlajše goste.

Na našem odprodajnem seznamu pa ni le embalaža, pač pa tudi drugi izdelki iz naše ponudbe. Poleg robčkov, najdete po resnično ugodnih cenah čistila, dezinfekcijska sredstva, mila in osvežilce zraka. Ceno smo oklestili še najrazličnejšim rokavicam, predpasnikom in zaščitnemu perilu. Prihranili pa boste tudi ob nakupu sveč.

Našo vročo ponudbo si lahko ogledate tukaj. Za več informacij smo za vas dosegljivi prek telefona ali v naši prodajalni. Prisrčno vabljeni.