Sezona sladoleda je pred vrati, že imate vse potrebo za najboljšo sladico na svetu? Hitro v PAKend, kjer smo vam pripravili vse za vaš sladki posel.

Bolj se vreme topli, bolj imamo skomine po sladoledu. Sladoledarji ste gotovo že v nizkem štartu pred novo sezono najslajše jedi na svetu in z veseljem čakamo, s kakšnimi okusi nas boste presenetili letos. Dovolite, da vas tudi v PAKend-u navdušimo z našo ponudbo embalaže in drugih izdelkov, ki jih potrebujete pri svojem sladkem poslu.

Pa začnimo na začetku, pri lončkih za sladoled, ki so v zadnjih letih postali železni standard sladoledarske ponudbe. Pri nas dobite najrazličnejše poslikave, pa tudi preproste bele variante. Na voljo so tudi različice s pokrovom, ki poskrbi, da sladoled do cilja zagotovo pride brez packanja. Pri ponudbi sladolednih žličk pa stavimo na naravi bolj prijazne, a trpežne materiale, denimo les, robustni papir in biorazgradljivo plastiko. Preverite našo spletno trgovino!

Pri nas se lahko založite še s termo posodicami za sladoled najrazličnejših dimenzij, ki bodo poskrbele, da bodo vaše stranke vašo slastno slaščico domov prinesle v primernem stanju. Če svoj sladoled strežete (tudi) v lokalu, pa ne pozabite zlasti najmlajših razveseliti z dekoracijo za sladoled. Pri nas najdete različne zastavice, palme, papirnate rozete in sadje … Saj veste, velikokrat prepričajo malenkosti.

Poleg tega v PAKend-ovi ponudbi dobite tudi termo vrečke, ki učinkovito zadržujejo hlad, pa nosilne vrečke, alu folije, prtičke, nenazadnje pa še čistila, brez katerih, hočeš nočeš, ne gre v nobenem poslu.

Vabljeni na našo spletno stran ali med prodajne police v naših prostorih. Se vidimo!