Imamo izdelke, ki bodo vašo kmečko veselico naredili še bolj prešerno in brezskrbno.

Kmalu bo čas, da poberete sadove celoletnega trdega dela v vinogradu. Trgatev je eden najlepših kmečkih praznikov, ki družino in prijatelje zbere v veselem druženju ob delu in odlični pogostitvi. Pijača začne teči že na terenu, v vinogradu, kjer so servirni pripomočki za enkratno uporabo skorajda nuja, prav pa pridejo tudi na sami pogostitvi, saj prihranijo zamudno pomivanje posode. Zlasti pa brez njih ne gre na družabnih javnih dogodkih, povezanih z uživanjem vina. Zato se založite z vsem potrebnim in se pripravite na najbolj slovesni del pridelave žlahtne kapljice že danes.

Vse, kar potrebujete, najdete v PAKend-u. Začenši s krožniki, kozarci in priborom za enkratno uporabo. Na voljo je veliko različnih oblik in materialov, priporočamo naravne, ki manj obremenjujejo okolje. Idealen je leseni pribor, ki ustvari občutek domačnost, krožniki pa so lahko denimo iz sladkornega trsa, ki so s svojo preprosto eleganco primerni za vsako priložnost. Nujni element vsake pogostitve so tudi nabodala. V PAKendu jih najdete v veliko atraktivnih različicah.

Na trgatvi ne gre le za pridelavo, ampak tudi pitje vina, ki poskrbi za še bolj veselo razpoloženje vseh prisotnih. Če nimate časa za pomivanje steklenih kozarcev, jih lahko zamenjate za plastične vinske kozarce. Ne pozabite niti na pladnje za enkratno uporabo, ki so priročni za postrežbo denimo peciva. Polepšate jih lahko s papirnatimi čipkastimi prtički.

Izberite tudi pravo servieto. Naš asortima je izjemno širok, v njem najdete tudi prtičke z vinsko tematiko. Bogato obloženo mizo pa lahko naredite še bolj slovesno s katerim od naših čudovitih in nadvse praktičnih papirnatih (nad)prtov, ki jih po uporabi le zvijete skupaj, kar vam prihrani tudi čiščenje mize.

Dobro letino in odlično vino vam želimo. Se vidimo v naši trgovini.