Predstavljamo vam linijo naravi prijazne embalaže, ki ni le praktična kot plastika, ampak omogoča tudi uporabo v mikrovalovki in čudovito prezentacijo hrane.

Ker z julijem letos v veljavo stopi evropska direktiva o prepovedi prodaje določenih plastičnih izdelkov za enkratno uporabo, tudi v PAKendu vse bolj uvajamo »zeleno« ponudbo, na katero nenazadnje prisega tudi vse več potrošnikov.

Izbrati embalažo, ki je hkrati trajnostna in funkcionalna, je lahko pravi izziv, k sreči pa na tržišču obstaja vse več učinkovitih alternativ tradicionalni plastiki. Ena od njih je tudi linija ekološko prijaznih posodic, narejenih iz kartona s premazom iz celuloze.

Celuloza je naravni material iz lesa, ki predstavlja enako učinkovit zaščitni sloj kot plastika, saj je odporna tako na maščobo kot tekočino. Primerna je tudi za gretje v mikrovalovni pečici. Linija, ki vam jo tokrat predstavljamo, se lahko uporablja za pakiranje glavnih jedi, mesnin, solat, sirov, prilog, sladic ... Poleg škatel z oknom v klasični obliki so na voljo tudi raznorazni pladnji, embalaža za burgerje in azijsko hrano ter škatle z okencem za popolno prezentacijo sendviče in celo tortilj. Idealno za dostavo.

Linija sledi najnovejšim trendom in okoljskim zahtevam, večina produktov je narejena iz 100 odstotkov celuloze, kar je svojevrstna inovacija. Njen elegantni, izčiščen in naravni dizajn je le še ena prednost.

Za več informacij smo vam na voljo.