Svoje kuhano vino in čaj ponudite v privlačnih in okolju prijaznih lončkih.

V mestih in vaseh že prižigajo praznično razsvetljavo, začenjajo se tudi vesele decembrske prireditve na prostem, ko bodo premražene prste greli topli napitki iz termo lončkov. Zato smo v PAKendu za vas pripravili ponudbo kakovostnih termo kozarcev iz naravi prijaznih materialov, ki vse bolj izpodrivajo klasične, okoljsko problematične materiale.
Ponujamo vam tri linije termo lončkov iz biorazgradljivega kartona, primernega za kompostiranje. Vsi izdelki so ustrezni za hladne in tople napitke do sto stopinj Celzija, pri čemer kar najboljši izolacijski učinek zagotavljajo njihove kakovostne valovite stene. Izbirate lahko med različnimi velikostmi in stili termo lončkov, od klasičnega natur videza ali urbano hipsterskega stila z okoljsko osveščevalnimi napisi, pa do rebraste različice. Ob tem ne pozabite niti na pokrovčke, žličke in mešalne palčke, ki so prav tako iz sto odstotno rastlinskih surovin, koruznega škroba oziroma lesa.
V kolikor ne potrebujete termo variant, pa ne pozabite, da imamo v ponudbi tudi papirnate lončke različnih dizajnov in velikosti.

Izberite odgovornoIzberite naravi prijazno.

PREVERITE NAŠO PONUDBO