Naproti vam stopamo z izbrano embalažo, ki bo vaše okusne zalogaje oblekla toplo, privlačno in po zadnji modi.

Kaj bi v teh časih brez hrane za na pot? To je še zadnje zadovoljstvo, ki ga imamo v teh izrednih, vsakršne družabnosti oropanih časih. In zadnja rešilna bilka za vaš posel. Ker vemo, kako pomembna je kakovost vaše dostavljene hrane, vam naproti stopamo z izbrano embalažo, ki bo vaše okusne zalogaje oblekla toplo, privlačno in po zadnji modi.

Svoje solate in druge hladne jedi lahko prezentirate v ličnih plastičnih posodicah črne barve s pokrovom, hamburgerje umestite v kartonske boxe s hipsterskim potiskom ali okencem, rižoto v elegantni nizki kartonasti škatlici, klasično nedeljsko kosilo pa servirate v naši eko stiro embalaži, ki ohranja toploto jedi in čisto okolje. Pri nas najdete embalažo za juhe, pice in drugo hitro hrano, napitke za na pot, pa širok asortima stiro posode, plastične in eko različice iz sladkornega trsa ali kartona različnih dizajnov, velikosti in funkcionalnosti. Seveda pa tudi pribor za enkratno uporabo in nepogrešljive papirnate vreče, ki jih lahko pri nas naročite z individualnim potiskom oziroma imenom vašega obrata.

Pošljite vaše povpraševanje na elektronski naslov info@pakend.si ali nas pokličite na telefonsko številko (02) 320 41 28 ali 041 364 756.

Tu smo za vas. PAKend, vaš strokovnjak za embalažo.