Ultra lahka zaščita pred virusi in bakterijami, ki dodatno zaščiti nos, oči in usta. Primeren za vse oblike obrazov.

Simbol nove dobe, v katero nas je marca letos popeljal koronavirus, je zaščitna maska, ki že vsem bolj ali manj preseda. Maska mnoge, ki so jo primorani nositi tudi v času dela, moti, saj ne le otežuje komunikacijo, temveč pospešuje potenje in posledično povzroča izpuščaje. Tudi zato jo mnogi nosijo nepravilno nameščeno, kar povsem izniči njen namen in ima lahko negativne posledice.

V PAKendu ponujamo alternativo, s katero se ognete vsem naštetim nevšečnostim – zaščitni vizir. Gre za ultra lahek in učinkovit pripomoček za preventivno zaščito pred virusi in bakterijami, ki dodatno zaščiti nos, oči in usta. Z njim preprečite kapljično okužbo, kar je še posebej pomembno v času epidemije. Je odličen pripomoček tudi za kozmetične salone, trgovske obrate in vse, ki so v stalnem stiku s strankami. Izdelan je iz A-PET in PC plastike. Zaradi ergonomske oblikovanosti je udoben za nošnjo. Primeren je za večkratno čiščenje z mehko krpo v skladu z navodili za uporabo. Odlično se prilega različnim velikostim in oblikam obraza, primeren pa je tudi za nošnjo skupaj z očali.

V PAKendu sicer dobite tudi ostalo zaščitno opremo, ki je ključna v času epidemije- od zaščitnih rokavic, do čistil in dezinfekcijskih sredstev. Za več informacij smo vam na voljo v naši trgovini.

Zaščitite sebe in druge. Zaščitite svoj posel.