Vi poskrite za vrhunsko hrano, izdelki iz PAKendove ponudbe pa za vrhunsko prezentacijo

Potem, ko se je dolga in mrzla zima končno poslovila, sonce kar vabi na plano. Še malo, pa bodo v središčih mest pa tudi po vaseh zaživeli kulinarični dogodki na prostem, med njimi tudi tako imenovane odprte kuhinje. To je priložnost, da gostinski ponudniki pokažejo svojo gastronomsko izvirnost, pri kateri ni pomembna le skladnost kombinacije okusov, pač pa tudi, kako je jed postrežena.

Hrana prezentirana v lični, izvirni embalaži pritegne veliko bolj kot taka, ki je zgolj vržena na klasični plastični bel krožnik, mar ne?

V PAKendu smo zato za vas pripravili pestro ponudbo estetskega pribora za enkratno uporabo. Vse od lesenih vilic, žlic in nožev, ki jih lahko kombinirate denimo s kvadratnimi krožniki iz bio materiala. Mimo ne boste udarili niti, če boste svoje jedi postregli v elegantni črni ali beli posodi s pokrovom, kar je idealno zlasti za juhe in enolončnice. Ponujamo še lične posodice za sladice in pa seveda širok asortima embalaž za hamburgerje, ki so na odprtih kuhinjah preverjeno največji hit. To priljubljeno jed lahko postrežete v kartonu rjave barve, če na škatli želite motiviko, pa lahko v naši ponudbi izbirate med »vintage« in časopisnim potiskom. Lahko pa hamburgerje servirate zgolj v zavijalnem papirju, mi imam takega s časopisno motiviko. Piko na i pa boste hamburgerju (ali kateri drugi hrani) dali z osebno noto. Pri nas ponujamo nabodala z zastavico, na katero natisnemo ime vašega gostinskega obrata oziroma podjetja. Ker je higiena pomembna tudi na kulinaričnih sejmih na prostem, naj izpostavimo še zaščitne rokavice iz nitrila, ki so dobra alternativa tradicionalnim rokavicam za enkratno uporabo. So koži prijazne, saj ne vsebujejo lateksa, gume in pudra.

Odprite kulinarično sezono na prostem z nami in uživajte!