Kdaj je čas za pico? Za večino kadarkoli, s pomočjo PAKend-a pa tudi kjerkoli. Pri nas najdete vse za dostavo najbolj priljubljene jedi na svetu.

Nobena skrivnost ni, da je pica najbolj priljubljena jed na svetu in hkrati jed, ki jo ljudje največkrat naročijo na dom. Nobena skrivnost tudi ni, da imamo v PaKend-u vse, kar potrebujete za popolno dostavo te relativno preproste jedi iz italijanske kuhinje, ki je obnorela svet, nekje v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, ko so se pri nas bolj množično razširile picerije, pa tudi Slovenijo.

Pa začnimo na začetku – pri pica kartonih. PAkend-ovi so izdelani iz kvalitetnega kartona, ki omogoča enostaven transport in zaščito vaše pice. Primerni so za stik z živili in so ustrezno certificirani. Na voljo so v beli ali rjavi izvedbi, na voljo so tudi najrazličnejši potiski, seveda pa tudi različne dimenzije. Na kartone vam nudimo tudi možnost tiska vaših logotipov. V naši ponudbi najdete tudi kartone za t.i. calzone pico oziroma prepognjeno pico, pa kartone za posamezne kose pice bodisi v trikotni bodisi v kvadratni obliki.

V kolikor želite zagotoviti, da bo dostava vaše pice brezhibna, si priskrbite tudi distančnike, ki so odlična podpora kartonu, da se ne sesede in se nadev na pizzi ne prime na karton. V kolikor želite poskrbeti, da pica ostane topla dlje časa, pa je vedno dobra izbira alu folija. V PAKend-ovi ponudbi najdete kar nekaj različic. Ne pozabite niti na posodice s pokrovi za omako, kamor boste lahko varno spravili pelate in vaše druge omake za pico.

Za piko na i lahko vašim strankam priložite tudi prtičke, ki pri uživanju pice pridejo še kako prav. Naš asortima, kot gotovo že veste, je tudi v tem segmentu izjemno bogat. Ponudbo naših izdelkov za pico si lahko ogledate na tej povezavi.

Pa dober tek in se vidimo v naši trgovini!