Vaš strokovnjak za embalažo vam pomaga »obleči« vaš burger.

Hamburger je ena najbolj priljubljenih jedi na svetu, njegovo popularnost gre iskati v polnem, odličnem okusu in temu, da ga lahko pojemo v fini restavraciji, še pogosteje pa zmažemo kar na ulici ali doma. Pri slednjem ne gre brez embalaže, za katere smo v PAKend-u strokovnjaki, zato nam zaupajte, da »oblečemo« tudi vaše hamburgerje.

Preverite naše kartonske boxe različnih velikosti. V večje variante lahko hamburgerju priložite tudi krompirček in omako, če želite poudariti, kdo je pripravil tako sočen in epski burger, pa dovolite, da na škatlo natisnemo vaš logotip. Škatle so primerne za mastno hrano in so okolju prijazne ter biorazgradljive, opcija so tudi boxi iz sladkornega trsa. Druga možnost so maščoboodporne vrečke ali zavijalni papir. Imamo bele, rjave, pa tudi vintage variante s časopisnim potiskom.

V kolikor želite svoj burger prepričljivo prezentirati v svoji restavraciji,  pa imamo na voljo lesene podstavke. Ne pozabite niti na lesena nabodala - hamburgerjem se odlično podajo lesena ali bambusova-, pa papirnatih vreč ali nosilnih vrečk za dostavo, serviet ter drugih pripomočkov.

Vabljeni k svojemu strokovnjaku za embalažo, vabljeni v PAKend.