Izberite popolno servieto in tekač, ki bosta ustvarila nepozabno praznično vzdušje  

Leto se preveša h koncu in ni daleč do vrveža pred božično-novoletnim časom. Pripravite vse za popolne praznike že danes in se izognite stresu, gneči in prevelikemu zapravljanju tik pred zdajci. V PAKendu smo za vas pripravili izbor božično-novoletnih serviet in nadprtov, ki vam bodo pomagali ustvariti najlepše praznično vzdušje. Sprehodite se skozi našo ponudbo in izberite kombinacijo, ki bo očarala vaše goste.

Na voljo je širok izbor različnih motivov in barv. Ste za klasiko? Izberite preplet rdeče in zlate. Med motivi imate na voljo zvezde, okraske, smrečice ali snežinke. Za otroško igrivo vzdušje je tu servieta, s katere se smeji Božiček. Če iščete eleganco, so za vas umirjeni toni s privlačnimi ornamenti. Izstopajte s servieto, ki prikazuje ledene rože ali nočno nebo. Gotovo vas bo navdušila tudi zvezda naše ponudbe - črna lepotica, ki jo krasijo – zvezde, seveda.

Izbrani prtiček nadgradite z nadprtom oziroma tekačem. Da boste ustvarili kar najbolj osupljivo praznično mizo, izberite zlat oziroma srebrn tekač. Za idealen silvestrski večer pa je tu bel tekač s srebrnimi ali zlatimi ornamenti. Če želite s kar najmanj napora pričarati občutek domačnosti, pa razgrnite enega od naših nadprtov tradicionalnih vzorcev.

Svojo kombinacijo poiščite na tej povezavi in spišite čudovito praznično zgodbo.