Vse za sproščeno druženje na prostem pri Vašemu strokovnjaku za embalažo.

Sezona piknikov je tu! Topli in sončni dnevi kar kličejo po dogodkih na prostem, ni namreč lepšega kot druženje z najbližjimi ob dobri hrani. In če si pomladnih ter poletnih dni ne moremo predstavljati brez piknikov, si slednjih ne moremo predstavljati brez določenih pripomočkov, med katerimi so izdelki za enkratno uporabo. Prav ti poskrbijo, da je piknik res piknik - sproščeno druženje s čim manj opravki in pomivanja posode.

Kot gotovo že dobro veste, imamo v PAKendu širok asortima piknik izdelkov za enkratno uporabo, od krožnikov, kozarcev, slamic in pribora, pa do nabodal, pladnjev ter tudi posod za shranjevanje. Na voljo so različne oblike, dimenzije in materiali, pri čemer še posebej priporočamo izdelke iz naravi prijaznih materialov kot so les, sladkorni trs in palmovi listi.

Pri nas najdete tudi širok nabor prtičkov, v katerem boste gotovo našli kaj, kar bo ustrezalo tematiki vašega dogodka na prostem. Na voljo imamo vse od rojstnodnevnih in poročnih motivov pa do potiskov sezonskih posebnosti.

Ponudbo izbranih izdelkov si lahko ogledate na tej povezavi.