Z ustrezno zaščitno opremo iz PAKenda poskrbite za kakovost svoje storitve in varnost na delovnem mestu.

Varnost je dandanes izjemnega pomena, še posebej na delovnem mestu. Zato je uporaba ustrezne zaščitne opreme za vaše zaposlene nepogrešljiva, saj lahko brez nje pri različnih opravilih pride do resnega ogrožanja zdravja delavcev in neoporečnosti produkta. V PAKendu nismo le specialisti za embalažo, ponujamo vam tudi serijo zaščitnih izdelkov.

Predstavljamo vam profesionalna zaščitna očala za zdravstveno in farmacevtsko industrijo. Njihov inovativni dizajn zagotavlja maksimalno funkcionalnost, udobnost in neomejeno vidljivost. So antialergijska, se ne zamegljujejo in so primerna tudi za nošenje preko korekcijskih očal.

Spoznajte našo novost, prve protimikrobne rokavice iz nitrila, ki ne dopuščajo pronicanja in zagotavljajo aktivno zaščito pred okužbami, povezanimi z zdravstveno oskrbo. Najnovejša tehnologija deluje tako, da se ob izpostavitvi rokavic svetlobi aktivira posebna funkcija, ki aktivno eliminira 99,999 odstotkov bakterij, ki bi jih lahko sicer uporabnik prenesel z rokavico na predmete, osebe ali živali.

V PAkendu sicer ponujamo tudi širok nabor zaščitnih oziroma higienskih rokavic za ravnanje z živili, prav tako pa zaščitnih čepic in visoko kakovostnih, med drugim tudi antibakterijskih zaščitnih mask ter zaščitnih vrečk za čevlje.  V naši ponudbi najdete tudi zaščitne halje in predpasnike, pa tudi kuharske kape, ki bodo pripomogle k dobri higieni v vašem živilskem obratu. Med drugim razpolagamo še z obliži za vreznine, ki so kos celo poškodbam v proizvodnji.

Zaščitite svoje zaposlene in svoj posel.