Spoznajte privlačne PP posodice za enkratno uporabo, ki so primerne za mikrovalovno pečico.

Posode za enkratno uporabo poenostavljajo delo in take away poslu dajejo krila. A ni vsa embalaža »to go« enaka. Lahko daje poudarek ekonomičnosti, funkcionalnosti, ohranjanju temperature hrane ali pa stavi na vizualni izgled.
Najbolje je, ko se v eni posodi združi več kvalitet. Tak primer je tudi naša črna različica PP posode s pripadajočim pokrovom za vse priložnosti in različne (tople) jedi. Največja prednost PP (polipropilen) materiala je, da je zaradi svoje prožnosti primeren tudi za vroče jedi in uporabo v mikrovalovki. Tovrstna posoda je tako idealna za take away lazanje, testenine, priloge, juhe in drugo toplo hrano, ki si jo lahko končni uporabnik tudi dodatno pogreje. Ne bo pa nič narobe, če boste v njej postregli svoje hladne jedi, prav nasprotno, zaradi privlačnega videza bodo stranke zadovoljne tudi, če bodo v tej embalaži dobile postreženo denimo solato.

Za več informacij oziroma natančnejši ogled te in tudi druge embalaže nas pokličite ali se oglasite v PAKendovi trgovini. Vabljeni.