Z igrivostjo, iznajdljivostjo in PAKend izdelki do popolnega velikonočnega vzdušja.

Pred vrati je Velika noč, najpomembnejši datum v krščanskem koledarju, ki vernikom prinaša veselje in upanje, vsem pa mizo polno dobrot in druženje v okviru družine in prijateljev, pa tudi javnih dogodkov. Ti bodo za letošnjo veliko noč že v polen razcvetu, saj praznik tokrat pade globoko v pomladni čas, šele na 17. april. Bo pa letošnji velikonočni praznični čas še posebej živahen tudi zato, ker je druženje po dveh letih končno brez omejitev zaradi epidemije.

Prepustite se prazniku pomladi in s pomočjo PAKenda ustvarite velikonočno vzdušje, ki bo pritegnilo. V naši fizični in spletni trgovini najdete številne izdelke, s katerimi lahko pričarate velikonočnega duha. Nudimo vam serviete z velikonočno motiviko, ki popestrijo praznično mizo, v kombinaciji s katerim od PAKendovih nadprtov pa ustvarijo popoln pogrinjek. Na mizo ali kam drugam lahko postavite tudi kaj bolj vpadljivega. Predlagamo našo porcelanasto zajkljo s senčnikom, ki meri kar pol metra. Pozornost zlasti najmlajših zagotovljena!

Poskrbite tudi za drugo pohištvo in stene. Okrasite jih z dekorativnimi zajčki iz lesa. Zakaj pa ne, igrivost je vedno dobrodošla. Leseni zajčki so na voljo v več različicah in dimenzijah. Za veliko noč seveda ne gre brez okrasnih pirhov. V naši trgovini nudimo komplet raznobarvnih jajc in sicer v zavitku po dvanajst.

Preverite našo velikonočno ponudbo sezonske dekoracije in velikonočnih serviet ter sestavite svojo popolno veliko noč.