Lep lonček, boljša kava. Kateri je trenutno najbolj trendi kavni lonček?

Ni boljše meditacije, kot v miru spiti svoj lonček kave. Užitek je še toliko večji, če je ta dišeča mešanica v lepem lončku, pa četudi takem za enkratno uporabo.  Ker ljudje uživamo z vsemi svojimi čuti, tudi očmi, svoji odlični kavi dajte ustrezno veljavo in jo nalijte v privlačen lonček, ki se bo vašim strankam vtisnil v spomin.

V PAKend-u je na voljo kar nekaj barv in potiskov lončkov, a trenutno smo najbolj obsedeni z linijo Lines, ki s svojimi črtami v geometrijskih likih ustvarja privlačno harmonijo.  Pri tem ne pozabite na pokrovčke, ki pri kavi za na pot poskrbijo za varnost in čistočo, pa tudi dolgotrajnejšo toploto napitka.

V PAKend-u nudimo tudi različne mešalne palčke za kavo. Lesene lahko kupite posamično zavite, kar poskrbi za večjo stopnjo higiene, bambusove mešalne palčke pa presenetijo z umetelnim držalom v obliki spirale. Nujna oprema prodajalcev vroče kave za na pot so še podstavki oziroma držala za na pot, ki poskrbijo, da se kavoljubci ne opečejo.

Nudimo tudi dispenzer za lončke, ki je kot nalašč za gostinske obrate, ambulante in kavarne, saj omogoča enostavno, higienično in ekonomično uporabo. Na voljo pa imamo tudi čistilo, ki učinkovito odstrani zapečene nečistoče in maščobe s filtrov in ročk kavnih aparatov.

Za več detajlov smo vam na voljo v naši (spletni) trgovini. Se vidimo!