Predstavljamo vam PAKendove šik, retro, eko in druge (modne) novosti v naši ponudbi.

Pomlad je čas, da očistimo inventar, se znebimo odvečnega in vanj vnesemo kaj svežega in novega. In zakaj tokrat ne bi prevetrili embalaže za vašo hrano in druge izdelke. Zato vas vabimo v PAKendovo trgovino, kjer smo vam na voljo za nasvet, v naši bogati ponudbi pa boste gotovo našli kaj, kar vam je pisano na kožo. Hkrati boste lahko preverili tudi naše pomladne novosti.

Ne spreglejte našega izbora pekovskih pripomočkov, v katerem odslej najdete nov modelček za muffine, ki tej slaščici da videz »belega tulipana«. Kornete in papirnate posodice za prigrizke odslej najdete še v privlačni črno-beli motiviki, dodali pa smo tudi lično linijo plastičnih posodic, ki so bile ustvarjene za postrežbo tapasov, a so primerne za kakršnekoli prigrizke.

Med embalažo za na pot smo uvrstili nove verzije škatel z okencem, med pribor novo obliko lesene vilice, v izbor prtičkov in prtov pa dodali večno klasiko – rdeči karo vzorec. Vrečo za perutničke oziroma pečenega piščanca odslej dobite tudi v velikosti 28x13x8 cm, v izboru papirnatih vrečk pa najdete tudi take s časopisnim motivom.

Naj zaveje svež vetrič tudi pri vas.

 

[Best_Wordpress_Gallery id="18" gal_title="Pomlad"]