Od fingerfood embalaže, ki je lahko z nekaj kreativnosti tudi praznična okrasitev, do pirotehnike za vaše torte.

Sklenilo se bo še eno leto, a še prej nas čaka veseli december, ki ga razsvetljujejo praznične luči, vonj po cimetu in iskrice novega upanja. V PAKendu smo pripravili nekaj iskrivih idej za čaroben zaključek leta.

V času, ko so na dnevnem redu družabni dogodki s pogostitvami, izstopajte s PAKendovimi fingerfood nabodali in posodicami različnih dizajnov in materialov, ki omogočajo izvirno postrežbo prazničnih dobrot, z nekaj kreativnosti pa jih lahko uporabite tudi za praznično okrasitev. Naša novost je, da so odslej vse naše plastične fingerfood posodice iz recikliranega materiala.

Decembrskemu času se odlično podajo tudi slamice, ki jih lahko prav tako dobite v okolju prijazni različici, iz papirja ali bioplast

ike. Njihovi različni premeri in vzorci bodo poskrbeli, da boste našli pravo tako za vaš božični punč kot smuti. Za piko na i pa ne pozabite na božično-novoletne prtičke in nadprte, ki bodo vaši mizi dali pravi praznični pridih. Ponudbo si oglejte tukaj.

Nobena svečana miza ni popolna brez svečnika. Koničaste sveče zanj, kakor tudi druge tipe sveč, nudimo v PAKendu. Ne spreglejte niti naših nosilnih vrečk z motivi Miklavža ali Božička, primerne za obdarovanje otrok. V kolikor boste razveseljevali starejše, pa ponujamo naš prodajni hit – lične papirnate vreče z okencem v obliki smrečice, ki je odlična darilna embalaža za domače pecivo. Če iščete bolj izvirno praznično pakiranje vaših slaščic, pa predlagamo naše »kitajske« škatle. Založite pa se tudi z darilnimi vrečkami za steklenice, saj v veselem decembru brez te klasike obdarovanja ne gre.  Za poseben efekt lahko steklenico predate tudi v naši posebni darilni škatli z narezljanim papirjem.

Za primeren vrhunec pa – naša praznična pirotehnika za torte ali drugo pecivo, s katero bo božični večer ali novo leto še posebej slovesno.

Za še več prazničnih idej prelistajte naš katalog, ali še bolje, obiščite nas v naši trgovini.

Naj se odštevanje do novega leta prične. Ne pustite se prehiteti.