Leseno-papirnata piknik embalaža je prava paša za oči, vaši gostje bodo navdušeni.

V naši piknik košarici najdete krožnike različnih dimenzij iz palmovih listov, ki so zaslužni, da ima prav vsak kos unikatni vzorec. K njim se perfektno poda leseni pribor, ki bo vaše goste zagotovo bolj povezal z naravo. Prigrizki bodo zablesteli v lesenih finger food posodicah ali v kombinaciji z nabodali nenavadnih oblik. Za še bolj inovativno postrežbo hrane pa poskrbijo lesene palete, ki so preprosto paša za oči.

Plastične kozarce smo nadomestili z bio papirnatimi lončki, ki jih lahko popestrite s privlačnimi črno-belimi papirnatimi slamicami. Pozabili nismo niti na klasiko – lesena nabodala za žar, vse skupaj pa zaokrožili s karo servietami.

Še kako dobro veste, da je plastična embalaža za enkratno uporabo pravi blagoslov pri organiziranju piknikov in drugih pogostitev na prostem. Po uporabi jo - namesto duhamornega pomivanja posode - preprosto vržemo v smeti, si obrišemo roke in na vse skupaj v trenutku pozabimo. A kupi odpadne plastike so vse bolj nevzdržno breme za naš planet, zato moramo skrb za prihodnost vzeti v svoje roke. Mi smo jo. Pripravili smo vam ponudbo piknik embalaže iz naravnih materialov, s katero boste zadovoljili svoje najbolj ekološko zavedne goste, navdušeni pa bodo tudi vsi ostali, saj so izdelki iz lesa in papirja preprosto - lepi.

Naj se piknik zabava začne!