Za vse, ki obožujejo obedovanje na prostem, smo pripravili izbor naj piknik embalaže.

Končno je tu pravo poletje, ko je sezona piknikov že v polnem zamahu. Za vse, ki druženje s prijatelji, rojstni dan, poroko, obletnico ali drug bolj ali manj poseben dogodek najraje praznujete ali organizirate na prostem, smo pripravili nekaj idej, ki bodo popestrile slavje.

Za vaš dogodek v objemu narave imamo v PAKendu  na voljo embalažo od A do Ž. Pri nas najdete vse od krožnikov do pribora, nabodal in kozarcev različnih materialov in velikosti. Pa posod za solate in finger food, ki na pikniku poskrbijo za eleganco. V naši ponudbi so tudi papirnati prti, ki jih po dogodku skupaj z ostalo embalažo, v kolikor je tudi ta bio razgradljiva, zložite v en paket za biološke odpadke. Hitro, enostavno in praktično ter brez zamudnega zlaganja in pomivanja posode. Nismo pozabili niti na vreče za smeti in celo malenkosti kot so pepelniki za enkratno uporabo.

Posebej pa iz naše ponudbe priporočamo nove kozarce iz biorazgradljive plastike, s katerimi narave ne obremenjujemo z odvečno in nevarno plastiko. K tem kozarcem inovativne oblike se odlično podajo oglati krožniki iz palmovih listov, ki s svojimi vzorci poskrbijo, da je vsak kos unikaten. Tej kombinaciji lepo pristaja tudi leseni pribor, ki bo vaše goste še bolj povezal z naravo. Za piko na i ne spreglejte našega izjemnega prtička z morskim motivom, ki bo goste spomnil na pravkar preživeli ali prihajajoči dopust. Če želite dan polepšati nadobudnim otrokom ali damam, ki jim mešate koktajle, pa navrzite še katero od naših pisanih slamic, lahko pa narezku ali zelenjavi dodate odštekana nabodala z zvezdico.

V PAKendu vam želimo vam čim več sonca in prijetnih uric v naravi.