Na enem mestu do profesionalnih in visoko kakovostnih čistil in čistilne opreme.

Katerega opravila nihče ne mara, a ga moramo izvajati vsi? Čiščenje, seveda. Ker se z njim tudi v poslu vse začne in konča, imamo v PAKend-u niz izdelkov, s katerimi bo čiščenje resnično učinkovito in vsaj nekoliko manj mučno. Nudimo vam profesionalna in visoko kakovostna čistila in čistilno opremo priznanih blagovnih znamk. Na policah naše virtualne in fizične trgovine najdete tako rekoč vse, kar potrebujete za vrhunsko higieno vaših gostinskih obratov in drugih poslovnih prostorov.

Obiščite nas v naši (spletni) trgovini in preverite PAKend-ova čistila za pomivalne stroje, pečice in žar, konvektomate ter za inox površine. Pri nas najdete tudi specializirana sredstva za čistočo kopalnic in sanitarij, stekla in talnih površin. Pa razmaščevalce, sredstva za odstranitev raznih trdovratnih madežev, detergente, mehčalce in široko paleto mil. Za tiste s čutom za okolje ponujamo tudi naravi prijazno in učinkovito eko linijo čistil. Kot piko na i našemu čistilnemu programu pa nudimo tudi širok asortima najrazličnejših dišav in osvežilnih sredstev, s katerimi bo v vaših prostorih resnično prijetno.

Ključ do učinkovitega čiščenja so tudi kakovostni in praktični pripomočki za čiščenje. V PAKend-ovi ponudbi najdete vse od krp, metel, metlic, omel, veder, smetišnic do teleskopskih držal, čistilcev za tla in čistilnih gobic. Na voljo je tudi nadvse prikladen voziček za čiščenje, s katerim boste imeli med čiščenjem vedno vse organizirano in na dosegu roke. Prav tako v naši ponudbi dobite vso potrebno zaščitno opremo, ki pri čiščenju zagotavlja varnost in higieno.

Vabljeni v PAKend, kjer vam bodo pri izbiri pomagali naši strokovnjaki. Se vidimo!