Preverite našo ponudbo odpornega zavijalnega papirja, specialnih folij in vrečk, čistil, zaščitne opreme… Pripravimo vam individualno ponudbo, dobre cene in poskrbimo za dostavo.

PAKend je veliko več, kot samo vaš strokovnjak za embalažo. Ste vedeli, da pri nas najdete tudi pripomočke za domače koline in vodenje mesnice. Ne? Pa je res. In kaj nudimo? Praktično vse, kar se tiče odpornih zavijalnih papirjev, folij, (specialnih) vrečk, zaščitne opreme kot so rokavice, pa pladnjev, lončkov in veder, čistil in pripomočkov za čiščenje.

Seveda dobite v naši spletni in fizični trgovini delikatesni oziroma mesarski zavijalni papir, ki ne prepušča maščobe ter poskrbi, da vsebina ostane sveža in dlje časa obdrži svoje prvotne lastnosti in sestavine, hkrati pa je zaščitena pred zunanjimi vplivi, kot so vlaga, umazanija in neprijeten vonj. Enako funkcijo opravlja tudi RMF folija, posebej primerna za živilsko-industrijske obrate in mesarije. V kolikor uporabljate mesarske zaboje, nudimo tako imenovane HDPE vrečke za njihovo zaščito. Imamo še izseke za lažje ločevanje pleskavic različnih dimenzij. Pri nas pa najdete tudi vse vrste vrečk, ki jih potrebujete, od bio, nosilnih, vakum vreč, do vrečk v bloku, za smeti takih, ki so posebej odporne na maščobo.

V kolikor pripravljate narezke, že dobro veste, da smo pravi naslov za alu-, stiro- ali plastične pladnjenabodala, prtičke in druge pripomočke za dostavo živil.

To pa je le drobec naših izdelkov. Za vas bomo pripravili individualno ponudbo in dobre cene, povrhu vam bomo vaše naročilo tudi dostavili. Kontaktirajte nas za najboljšo ponudbo!