Ne zamudite priložnosti za enkratne popuste in se založite z materiali za enkratno uporabo.

Ker v PAKendu čistimo zaloge, smo za Vas pripravili izjemno jesensko akcijo. Izbrane izdelke vam ponujamo s kar do 60 odstotnim popustom.  Ne zamudite priložnosti in se založite z materiali za enkratno uporabo.

Na voljo so različni tipi embalaže za hrano za na pot. Med njimi je potiskan karton za pico in brusketo , pa večstransko uporabna škatlica za hrano in vedno aktualna alu posoda, ki vašo hrano dolgo ohranja primerno toplo. Po nižji ceni ponujamo tudi privlačni zavijalni papir s časopisnim motivom.

Prav tako je v naši znižani ponudbi paleta kozarcev. V njej najdete nepogrešljive kavne lončke in kozarce za aperitiv. Za športno obarvane priložnosti se založite s kozarci z nogometnim motivom, za bolj svečane dogodke pa s plastičnimi kozarci s pecljem in držali za kozarce.

Akcijske cene smo nadeli še nekaterim našim krožnikom, tasam in skodelicam različnih materialov in dimenzij, prav tako pa določenim žlicam in nabodalom, ki so v gostinski ponudbi del obvezne opreme. Zato ne odlašajte in preverite našo ugodno ponudbo. V njej najdete tudi serviete različnih barv in motivov.

Cene smo sklatili tudi našim nosilnim vrečkam. V ponudbi najdete tudi take za praznične priložnosti v veselem decembru, zato izkoristite priložnost in jih po znatno bolj ugodnih cenah pridobite že sedaj.

Preverite našo ponudbo na tej povezavi in pohitite, saj so zaloge omejene.