PAKend smo preselili na novo lokacijo, brez skrbi, nismo šli daleč. Odprli smo tudi novo trgovino, kjer si lahko ogledate skoraj vso našo ponudbo in dobite strokovni nasvet.

 

[Best_Wordpress_Gallery id="5" gal_title="Trgovina"]

 

S ponosom vas obveščamo, da v PAKendu začenjamo novo poglavje naše poslovne zgodbe. Celotno podjetje smo preselili na drugo lokacijo, kjer smo povsem prenovili skladišče in pisarne, poleg tega vam bomo po novem na voljo tudi v moderno zasnovani trgovini. Na slednjo smo še posebej ponosni, ne le zaradi privlačnega videza, ki odraža PAKendovo ekipo, pač pa, ker se bomo z njo še bolj približali vam, našim zvestim kupcem in partnerjem, brez katerih vse to ne bi bilo mogoče.

Zatorej vabljeni v naše nove prostore, kjer boste lahko še bolje spoznali našo ponudbo. Na police smo namreč na pregleden način postavili najbolj priljubljene izdelke iz našega celotnega asortimaja. Pri nas boste lahko dobili tudi nove ideje, saj bomo redno predstavljali novosti in praktične prikaze aktualne ponudbe. Ob tem vam bodo ves čas na voljo naši strokovnjaki, novi prostori pa omogočajo tudi enostaven dostop do skladišča pri prevzemanju vnaprej naročenih ali v trgovini izbranih večjih količin izdelkov iz naše ponudbe.  Čakamo vas še z blagajno, ki bo namenjena tako pravnim kot fizičnim osebam.

Najdete nas v poslovno-industrijski coni na Tržaški cesti 23, sto metrov od naše prejšnje lokacije (glej zemljevid spodaj). Kot vidite, nismo odšli prav daleč, smo pa naredili velik korak naprej v kakovosti naše storitve. Kakšen, se lahko na lastne oči prepričate vsak delovnik med 7. in 15. uro. Obiščite naše nove prostore, kamor ste vabljeni tudi na kavo dobrodošlice.

Se vidimo!