Predstavljamo vam novo linijo skled in krožnikov iz sladkornega trsa.

Nastopila je era okolju bolj prijazne embalaže, ki od 3. julija letos zaradi evropske prepovedi plastike dobiva še večjo težo. Eden bolj hvaležnih materialov je sladkorni trs, ki je izjemno stabilen, ima karakteristike, podobne plastiki, in omogoča estetsko dovršen izgled embalaže in pribora. Taka je tudi PAKend-ova nova linija iz sladkornega trsa, ki vas bo prepričala s svojo eleganco in funkcionalnostjo.

Pustite se zapeljati belini in čistim linijam novih skled in krožnikov različnih velikosti, ki jih lahko uporabljamo v kompletu ali ločeno.  Krožniki in sklede za enkratno uporabo so zaradi visoke kakovosti in atraktivnega videza idealni za privatne zabave in sofisticirani kejtering. Primerni so za postrežbo mastne in vroče hrane, lahko jih  uporabljate v mikrovalovni pečici in so popolnoma biološko razgradljivi.

Naša nova linija iz sladkornega trsa bo gotovo prepričala tudi vaše stranke, ki so vse bolj estetsko in ekološko zavedne. Vabljeni v našo trgovino, kjer vam lahko predstavimo podrobnosti in tudi druge izdelke, ki jih potrebujete, da vaš posel teče gladko.

PREVERITE PONUDBO