Estetski melamin, ki ga lahko peremo v pomivalnem stroju, je odličen nadomestek posodi za enkratno uporabo.

V PAKend-u uvajamo vedno nove izdelke, pa tudi materiale. V zadnjih letih so ti vse bolj trajnostni, saj nas k temu zavezuje ne le zakonodaja, pač pa tudi poslovna etika. Eden materialov, ki odlično nadomeščajo pripomočke za enkratno uporabo, je melamin. V našo ponudbo vključujemo vse več izdelkov iz te trpežne snovi, saj odlično imitira porcelan, a je veliko lažji in se ne razbije. Poleg tega so izdelki iz melamina primerni za večkratno uporabo in jih lahko perete v pomivalnem stroju. Ni pa primeren za uporabo v pečici ali mikrovalovni pečici, priporočljivo je tudi, da v njem postrežemo hrano do največ 70 stopinj Celzija.

Najboljše pa je seveda sama estetika, saj je postrežba jedi v posodi iz melamina skorajda restavracijska. V naši trgovini najdete resnično bogato izbiro teh izdelkov, ki vam omogočajo izjemno kreativnost. Začnimo pri skledicah, ki jih imamo v kvadratni, okrogli in ovalni obliki ter beli ali črni barvi, ki jih lahko uporabite vse od strežbe solat do testenin in morske hrane pa do bolj unikatnih jedi,ki jih kreirate za razna praznovanja, pogostitve, rojstne dni ....  Če želite zares navdušiti, priporočamo črno valovito podolgovato ovalno različico.

Za vaš catering pa so na voljo tudi fingerfood posodice iz melamina, vse od servirne posodice in ponvice, do mini woka in posodic z ročaji. S to kolekcijo boste gotovo izstopali.

Imamo tudi več variant servirnih krožnikov in pladnjev, prav tako v različnih oblikah in črni ali beli barvi. Pa  manjše posodice in skledice, denimo za omako ali manjšo solato.  Svojo izbiro prilagodite vaši priložnosti.

Vabljeni v našo trgovino, kjer vas bomo navdihnili, da poskusite nekaj novega.