Cenovno ugodni krožniki, pribor, skodelice za kavo in sklede, ki čuvajo naravo.

Trajnostno ravnanje z naravo in surovinami postaja za potrošnike vse bolj pomembno, s tem pa tudi za uspešen posel. Okolje zelo obremenjuje tudi embalaža za enkratno uporabo, ki se zato vse bolj preusmerja v ekološko bolj sprejemljive materiale kot so les, bambus in sladkorni trs. A tudi plastika je lahko trajnostna!

Predstavljamo vam visoko kakovostno plastično posodo, s katero boste poslovali bolj »zeleno«.  To so naši krožniki, pribor, skodelice za kavo in sklede za večkratno uporabo, ki so odlična alternativa namizni posodi iz porcelana, stekla ali kovine. Postrezite svoje dobrote kot se spodobi – elegantno in brez odpadne embalaže. Izbirate lahko različne dimenzije. Krožniki so v klasični črnini ali v svetlo rjavi barvi, pribor, sklede in skodelice za kavo pa v temno sivi.

Ker je naša posoda za večkratno uporabo trendi in deluje realistično, na zabavah in prireditvah odlično nadomesti pravo posodo. Njena prednost je, da jo lahko  umivate v pomivalnem stroju ter uporabljate v mikrovalovni pečici. Naj izpostavimo tudi to, da se v primerljivimi s plastičnimi izdelki za enkratno uporabo pri izdelavi te trajnostne linije sprošča manj emisij CO2. Ko krožniki, skodelice, pribor in sklede dotrajajo ali jih ne potrebujete več, pa so primerne za recikliranje. Še en bonus je, da gre za cenovno izjemno ugodno alternativo.

Izberite modro, bodite zeleni s PAKendom.

PREVERITE PONUDBO