[Best_Wordpress_Gallery id="11" gal_title="Otroci"]

 

Poskrbite, da se bodo pri vas dobro počutili tudi otroci in si zagotovite, da se bodo s starši vračali znova in znova.

Kjer se dobro počutijo otroci, se dobro počuti vsa družina, ki se bo v otrokom naklonjeno okolje rada vračala. Zato ne pozabite na svoje najmlajše goste in poskrbite, da se bodo tudi oni pri vas imeli lepo. Navdušite jih z otrokom namenjeno embalažo ali presenetite z igračo, ki jim bo ostala v trajni spomin na prijetno preživet čas pod vašo streho.

Otrokom bo vaša hrana šla v posebno slast, če jo boste servirali  v kateri od pravljično obarvanih škatel, ki jih imamo na voljo v PAKendu. Nudimo motive piratov, morskega sveta in princes, navdušenje je zagotovljeno tudi, če boste otroški obrok servirali v naši škatli v obliki avtomobila. Napitke lahko namesto klasičnih slamic popestrite s takimi z dvojnim pregibom, gosti sok s smetano pa denimo postrežete s slamico, ki je hkrati tudi žlička. Ne spreglejte niti naših nabodal z otroško obarvanimi zastavicami in drugih simpatičnih dekoracij na palčki.

Otroci bodo veseli tudi igrač, s katerimi se bodo zamotili, njihovi starši pa v miru dokončali svoj obrok oziroma svoj opravek pri vas. Ponudite jim lahko vrtavko, jo-jo, sestavljanko, set za risanje, didaktični labirint ali katero od drugih igrač, ki jih najdete v PAKendovem katalogu ali trgovini. Pri nas pa najdete tudi vso embalažo za enkratno uporabo, ki jo potrebujete, v kolikor v vaših prostorih prirejate rojstnodnevne in druge otroške zabave.