Iščete kaj novega za vaš catering? Morda vam ravno PAKend-ovi estetski pripomočki dajo navdih za novo kulinarično domislico.

Catering je veja gostinstva, kjer lahko resnično preizkusite svojo ustvarjalnost in kreativo. Majhni grižljaji, eksplozija okusov in privlačen izgled so recept za uspešno postrežbo na (poslovnih) dogodkih, slavjih, porokah, piknikih …  K dovršeni podobi vaše postrežbe vam pomaga tudi PAKend. Preverite našo ponudbo posodic in drugega materiala za fingerfood na tej povezavi. Morda pa vam ravno naši estetski pripomočki dajo navdih za novo kulinarično domislico.

Smo vaš strokovnjak za embalažo in računate lahko, da pri nas najdete vse tudi za catering, od čudovitih krožnikov, pribora, serviet, nabodal, slamic, posodic, kozarcev … A dovolite, da vas tokrat opozorimo na najbolje in najlepše, kar imamo v segmentu fingerfooda – naše naravi prijazne izdelke. Pa začnimo z mini posodicami iz bambusa v katerih lahko postržete solatke in druge manjše zalogajčke, ki bodo osvežili vaše goste. Prava popestritev so tudi majhni leseni podstavki, ki dajejo občutek domačnosti in modernosti hkrati. Tu so seveda še krožniki različnih oblik in velikosti iz lesa, bambusa ali sladkornega trsa.

Na voljo imamo tudi veliko različnih lesenih pladnjev, ki pustijo vtis. Za bolj rustikalni občutek svoje jedi postrezite na leseni deski, kruh in pecivo pa ponudite v pladnju-zabojčku. Dobra baza za postrežbo je tudi za catering idealna mini lesena paleta. Tu so še moderni pladnji (in atraktivne posodice) iz melamina so trajnostna izbira, saj jih lahko operete in znova uporabite. Zmagovita kombinacija pa so slastni zalogajčki v lesenih stožcih, ki jih postavite v katerega od naših ličnih nosilcev. Neprekosljivo!

Vabljeni tudi v našo trgovino, kjer vam lahko predstavimo še druge posebnosti in podrobno svetujemo.