Pričarajte otrokom zabavno sladoledno izkušnjo in k vam se bodo želeli vrniti znova in znova.

Sladoledarji se praviloma ne rabijo obremenjevati s tem, kako postreči svoj izdelek, saj vendarle prodajajo – sladoled. Le kdo potrebuje posebno vzpodbudo, da si privošči kepico ali dve? Ker pa je konkurenca huda, v uspešnem poslu šteje vsaka malenkost, tudi to, kako pritegniti in obdržati najmlajše stranke. Te ne gre zanemarjati, saj prav izkušnja otrok pogosto diktira zadovoljstvo vse družine.

Če želite male nadobudneže navdušiti in prepričati, da se k vam z družino vračajo znova in znova, jim lahko ponudite sladoledni »happy meal« za na pot, ki vam ga pomagamo sestaviti v PAKendu. Za vau efekt potrebujete škatlo, v katero daste lonček s sladoledom in žličko, za piko na i pa priložite še igračo, ki bo otroku v trajen spomin na vaš odlični sladoled.

V ponudbi škatel  imamo take, ki burijo otroško domišljijo in bodo z motivi piratov ali živali iz oceana  gotovo navdušile tako deklice kot fante. Prelagamo tudi uporabo lončka s pokrovom, ki bo poskrbel, da bo čim manj nepotrebnega pacanja. Žlička je lahko za spremembo lesena, med igračami pa imate na voljo številne možnosti: risalni set, košarkarski koš, labirinte različnih oblik, kornet, ki izstreli kepico/žogico … Svojo kreacijo lahko tudi zgolj popestrite z vedno aktualnim nabodalom.

Drznite si biti drugačni in navdušite najmlajše.