V času, ko je vaš gostinski obrat ali sladoledarna omejen na dostavo in izdajo preko okenca, PAKendova embalaža pomaga vaše jedi ohraniti dlje časa okusne, sveže, primerno tople ali hladne ter privlačno zapakirane.

Ukrepi za preprečevanje širjenja novega koronavirusa so globoko pretresli vaš in naš posel. In čeprav je vlada stroge omejitve vendarle začela rahljati, je do normalizacije stanja najverjetneje še dolga pot. Do takrat pa nam vsem skupaj ne preostane drugega, kot da se nad gladino trudimo ostati po svojih najboljših močeh.

Zlasti na udaru ste gostinci. Veliko se vas trudi utrip svojega obrata vzdrževati z novimi, drugačnimi poslovnimi modeli kot je dostava in izdaja hrane preko okenca. Za hitro prilagoditev novim razmeram vam čestitamo. Hkrati vas želimo spomniti, da imamo v PAKendu številne rešitve, ki poskrbijo, da vaše dobrote stranka dobi skoraj takšne, kot da med vami in njo ne bi bilo dolge poti. PAKendova embalaža pomaga vaše jedi ohraniti sveže, primerno tople ali hladne in nadvse okusne ter privlačno zapakirane.

Ne pozabite na naš bogat asortima izdelkov embalaže za hitro hrano. Nudimo škatle za hamburgerje različnih dimenzij, s potiskom ali brez, iz kartona ali drugih ekoloških materialov. Imamo tudi t.i. lunch boxe, v katere lahko poleg hamburgerja atraktivno postavite še prilogo. Pester je tudi nabor škatel in posod za pečen krompirček in druge priloge, solate, juhe ter celovite obroke, kjer se obnesejo zlasti posodice z razdelki.

Z delom ste začeli tudi nekateri sladoledarji. Z veseljem vam sporočamo, da imamo poleg klasičnih dostavnih sladolednih posod na voljo tudi novo tehnologijo, ki sladoled ohranja na primerni temperaturi dlje časa.  Naj vas znova spomnimo tudi na dvonadstropno eko stiroporno posodico, ki zagotavlja, da okusi sladoleda ostanejo ločeni. Ker je ministrstvo za gospodarstvo izrecno dovolilo prodajo sladoleda tudi preko okenca, v kolikor je zagotovljen minimalen stik s potrošniki, za vas pridejo v poštev tudi naši lončki, ki jih najdete v veliko trendi različicah. Razpolagamo pa še s posodicami s pokrovčki, pa lesenimi ali plastičnimi žličkami, pisanim okrasjem ...

Pozabili nismo niti na embalažo za slaščice. Pri nas lahko najdete večje ali manjše škatle za torte in pecivo, tudi v večnadstropni različici, ki bodo poskrbele, da bodo vaše mojstrovine do naročnikov prišle nedotaknjene.

Naročilo lahko dostavite v naših papirnatih vrečkah ali pa v prikupnih škatlah z ročajem, ki bodo gotovo osvojile vaše stranke, saj si bodo zapomnile, da ste nekaj posebnega.  Morda je skrb za kvalitetno in privlačno embalažo trenutno res vaša zadnja skrb, a vseeno ni odveč zavedanje, da strankam tudi z zunanjo podobo sporočate, kdo in kaj ste. Še zlasti to velja sedaj, ko ljudje z vami in nasploh z zunanjim svetom nimajo veliko fizičnega stika.

Preverite našo ponudbo tukaj.

Naročila še vedno sprejemamo izključno preko našega telefona ali elektronske pošte.

Izberite PAKend in izstopajte. Ter pazite nase in druge.