S svojimi darili v PAKend-ovi embalaži boste navdušili svoje najbližje in poslovne partnerje. Do konca oktobra na voljo izjemna božično-novoletna embalaža.

Lepo je prejemati darila, še lepše je obdarovati. Ste tudi Vi med tistimi, ki uživajo v razdajanju drobnih pozornosti? Potem zagotovo veste, da so najboljša darila dobro premišljena. In lepo zapakirana. Za najlepšo darilno embalažo poskrbi PAKend. V naši ponudbi najdete darilne vreče in škatle, ki bodo predmete, ki ste jih namenili svojim bližnjim ali poslovnim partnerjem, spremenile v čudovit dar.

Razmišljajte izven škatle in svoj dar poklonite v - zabojčku. Nudimo vam kartonske zaboje v imitaciji naravnega ali na belo pobarvanega lesa. Vanje namestite našo dekorativno slamo, dodajte denimo zapakirane prehranske izdelke in že imate edinstveno darilo, ki se ga bo razveselil prav vsakdo.

V našem bogatem asortimaju imamo na voljo tudi raznorazne darilne škatle. Priporočamo takšne z oknom, saj lepo poudarijo vsebino. V naši ponudbi najdete resnično širok nabor tovrstne embalaže, ki je različnih dimenzij in barv. Če iščete kaj bolj slovesnega, priporočamo škatlo z oknom v bronasti različici.

Če prisegate na klasično darilo kot je steklenica vina ali penine, ga lahko za spremembo poklonite v darilni škatli, ki bo naredila še boljši vtis. Če pa pri poklanjanju vin prisegate na darilne vrečke, v PAKend-u gotovo najdete takšno, ki bo odgovarjala priložnosti.

Morda se vam zdi prezgodaj, vendar je že aktualna tudi ponudba darilne embalaže za božično-novoletne praznike. Če želite biti zares originalni in izstopati s svojo praznično embalažo, imamo za vas darilne škatle in vrečke, lepe, kot bi bile iz Božičkove delavnice. Vendar pozor! To embalažo je zaradi zasedenosti dobavitelja možno naročiti samo še do konca oktobra, zato pohitite.

Našo posebno božično in tudi drugo ponudbo preverite v našem naboru izdelkov in poskrbite za darila, ki pustijo pečat.