V PAKend-u imamo  široko ponudbo naravi bolj prijazne biorazgradljive embalaže za vse vaše potrebe.

V PAKend – u stalno širimo ponudbo ekološko sprejemljivejših izdelkov, ki v gostinstvu niso več izjema ali presežek, pač pa standard. To narekujeta zakonodaja in povpraševanje, nenazadnje pa tudi lastna vest. Naš asortima naravi bolj prijazne embalaže je resnično bogat, v njem najdete vse, kar potrebujete za dostavo, catering, peko, pakiranje daril ... Stavimo na najboljše materiale iz narave, ki so biorazgradljivi in našim izdelkom zagotavljajo ne le visoko kakovost, pač pa tudi trendi estetiko.
Ena bolj genialnih surovin je sladkorni trs, iz katerega so naši številni eko krožniki, boxi, posodice in sklede najrazličnejših dizajnov in velikosti. Gre za letno obnovljivo rastlino, ki jo primarno koristijo za ekstrakcijo sladkornega soka, njene ostanke pa nato uporabijo za izdelavo embalaže. Izdelki iz sladkornega trsa so še posebej stabilni in imajo gladko, prijetno površino. Primerni so za hladne in tople jedi, ter primerni za uporabo v mikrovalovni pečici. Izdelki so primerni za kompostiranje, saj v okolju razpadejo v roku 30 do 90 dni. Izjemni so tudi izdelki iz palmovih listov, ki zaradi svoje lepote zadovoljijo tudi najzahtevnejše stranke. Krožnike in posode iz palmovih listov dobijo tako, da jih posušijo, očistijo in pod določeno temperaturo stisnejo v različne oblike. To zagotavlja unikatni »leseni« izgled vsakega kosa. Posodice so biorazgradljive, brez kemičnih dodatkov ali premazov, brez vonja, so vodoodporne in odporne na toploto, uporabljajo pa se lahko tako za hladno kot toplo hrano. Priporočamo!
V PAKend-u imamo tudi številne izdelke iz lesa, kartona in papirja, tradicionalnih materialov, ki ne potrebujejo posebne predstavitve, niso pa zato nič manj ekološki ali privlačni. Prav nasprotno, večina stavi prav na te preizkušene in cenovno dostopne materiale. Iz njih so naši številni boxi, škatle z oknom ali brez, lončki, fingerfood čolnički in stožci, papirnate vrečke, serviete, …
Vabimo vas, da si našo ponudbo zelene embalaže ogledate na naši spletni strani ali v naši trgovini. Prisrčno vabljeni!