V PAKend-u smo pripravili pekovske pripomočke, s katerimi bodo vaše slaščice dobesedno zasijale.

Recept za popolne božične praznike in novo leto? V resnici nič drugega kakor družina in prijatelji ter dobra volja. Vse našteto lahko na kup privabite tudi s sladkimi dobrotami iz vaše pečice. Če želite, da je vaša letošnja praznična peka nekaj posebnega, ste na pravem naslovu. V PAKend-u smo pripravili pekovske pripomočke, s katerimi bodo vaše slaščice dobesedno zasijale. Kot se za decembrske praznike tudi spodobi. Pripravite se na dobro mero zlata, srebra, bleščic in zvezdic ter seveda rdeče-zelenih odtenkov božične motivike. Prav takšni so namreč naši pripomočki za okraševanje.

Najbolj eleganten novoletni občutek boste ustvarili z dekorativnimi perlicami v zlati ali srebrni barvi, ki povzdignejo vsako torto, pecivo ali muffine. Za dodaten vau efekt lahko dodate tudi srebrne in zlate sladkorne zvezdice. Za bolj otroško sproščeno podobo pa so na voljo pisane dekorativne perlice in sladkorni okraski s tipično božično motiviko.

Svoje poglavje so priljubljeni in vedno aktualni muffini. Pri njihovem okraševanju si res lahko daste duška. Poleg zgoraj opisane dekoracije, jim lahko namenite tudi posebne praznične papirčke. Naši minjoni, porisani s smrekovimi vejicami in božično zvezdo so kot nalašč za božične kolačke, papirčki z zvezdami pa za silvestrske.

Kako pa prezentirati praznične torte? Ena ideja je, da na izstopajočih zlatih in odebeljenih pladnjih, ki so prav glamurozna platforma.  Za spremembo lahko torto naredite v drugačnem modelu, denimo v obliki rože, ki jo boste lahko uporabili tudi za druge priložnosti. Eksplicitno za božič pa imamo v PAKendu model za peko kolača s sliko Božička na saneh.

Ne pozabite, da smo v PAKendu dobro založeni z vsakovrstnimi pekovskimi izdelki, od peki papirjev, do raznoraznih pekovskih modelov, škatel, vrečk, pa tudi osnovnih pekovskih pripomočkov. Denimo slaščičarskih vrečk in pripomočkov za mešanje, denimo metlic in lopatk. Priporočamo pa tudi pištolo za kekse, ki je s cilindrom iz nerjavečega jekla in ergonomskim plastičnim ročajem idealna za pripravo sladkih in slanih piškotov.

Naj bo zaključek starega leta sproščen in kreativen.