Nekaj idej za slovesno odštevanje in nepozabno silvestrsko praznovanje.

December je resnično eden najlepših časov v letu, namenjen praznovanju z najbližjimi, prijatelji in sodelavci. Za gostince pa je to tudi eden najbolj poslovno živahnih obdobij, ko je treba poskrbeti za tisoč in eno malenkost, da se gostje počutijo kar najbolj prijetno in domače. Pri tem vam z veseljem pomagamo v PAKend-u, kjer imate na voljo vse za čaroben praznični pogrinjek, elegantno posodo za postrežbo, praznično peko, embalažo za s seboj in tudi pripomočke za bolj veselo odštevanje do novega leta.

Preverite naš izbor najlepših božično-novoletnih prtičkov, ki bodo vašo večerjo povzdignili v slovesen obrok. Na voljo so visoko kakovostni enobarvni servieti v zlati ali srebrni barvi, pa taki z najrazličnejšo praznično motiviko,  ki kar kličejo k silvestrski večerji. Najdaljšo noč v letu si lahko razsvetlite s prižigom klasičnih kresničk ali svečo ognjemetom. S pomočjo našega posebnega držala lahko svečo ognjemet nataknete na penino in poskrbite, da bo vstop v novo leto še posebej slovesen, vaše roke pa proste za objeme in čestitke.

Pripravili smo tudi izbor elegantnih postreženih pladnjev in posodic, s katerimi bodo vaše  jedi blestele. Priporočamo pladnje, finger food posodice, sklede in krožnike iz melamina, odpornega in trpežnega materiala, idealnega za slovesne večerje. Poleg tega je material primeren tudi za pomivanje v pomivalnem stroju. Lahko  pa očarate z leseno posodo, ki pričara občutek domačnosti. Na voljo imamo pladnje-zabojčke, ki so izjemno praktični, poleg tega pa še lesene deske, ki so kot naročene za praznični narezek. V ponudbi imamo tudi očarljive lesene sklede, v katere lahko naložite omake,  prigrizke ...

Spomnimo, v PAkend-u nudimo tudi vse za peko. Za praznike oblecite vaše kolačke v srebrne ali zlate papirčke ali take z zvezdicami, božično motiviko… Ljubitelji peke preverite tudi našo dekoracijo za praznične dobrote, v naši ponudbi najdete različne dekorativne perlice in sladkorno dekoracijo.

Lepe in nestresne praznike želimo!

Oglejte si našo novoletno ponudbo izdelkov